AutoDJ

Titel

ArtiestVeelgestelde vragen


Algemeen

Jazeker hebben wij de geldige licenties. Wij vinden het erg belangrijk dat alle artiesten betaald krijgen als wij hun nummer afspelen op SweepMusic. Voor verdere informatie kunt u naar onze licentiepagina gaan.

SweepMusic is online te beluisteren, ook via smartphone of tablet. Je kunt ons ook op verschillende platformen beluisteren! Voor verdere informatie kunt u naar onze SweepMusic luisteren pagina gaan

Dat is geen probleem. Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina of door een ticket te maken via onze discord server. Of start een live-chat!

Ja adverteren kan bij ons! Dit zal wel tegen een kleine vergoeding zijn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden


Werken bij SweepMusic

Dit duurt maximaal 5 werkdagen, maar we streven ernaar om iedere sollicitatie zo snel mogelijk te behandelen.

Ja, u krijgt altijd reactie op u solliciatie of u nou bent aangenomen of niet aangenomen bent. Het kan ook zijn dat wij langer de tijd nodig hebben, dan hoort u dit ook van ons

Als je onder de 18 bent willen wij graag toestemming van je ouders. Wij gaan er vanuit dat je ouders op de hoogte zijn als je de sollicitatie invult.


Radio

Dat is balen maar je kunt altijd even contact met ons opnemen wie weet staat de nummer de volgende dag er al in!

Dat is balen! Wij gaan jou helpen, Staan je boxen aan? Staat de SweepMusic player aan? Nog steeds geen geluid? Kijk dan of je ergens anders wel geluid hebt. Heb je ergens anders wel geluid? Neem dan contact met ons op!


Overige

Zie jij een spelfout? Of werkt een functie niet? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kunnen wij het doorzetten naar de mensen die er over gaan

Tja, dat is niet leuk als jij geen toegang meer hebt op onze website. Denk je dat de verbanning een foutje was? Neem dan contact op via [email protected] met de reden en je gebruikersnaam.

Dit is helaas niet mogelijk. Mocht je dit echt willen, dan dien je een nieuw account aan te maken.

Dat is balen zeg, maar gelukkig kan je via je accountinstellingen de meeste dingen als nog veranderen. Kan dat niet? Neem dan contact met ons op!