AutoDJ

Titel

Artiest


Sweep Weetjes 2#


Raad eens, Sweep heeft een paar leuke weetjes opgezocht!

Wie van muziek houdt, wil daar natuurlijk zoveel mogelijk van te weten komen. Neem jij een kijkje achter de muziek?


  • Wist je dat: de band TOTO het nummer ‘’Africa’’ heeft uitgebracht omdat de zanger zelf zoveel liefde voor Afrika is gaan voelen toen hij er voor het eerst kwam. Hij heeft het nummertje uitgebracht om zijn liefde te uiten voor Afrika!

 

  • Wist je dat: het nummertje ‘’How do I say goodbye’’ van Dean Lewis eigenlijk erover gaat hoe hij zijn vader de vreselijkste ziekte heeft gehad. Hij schreef het nummertje in 2019 toen zijn vader de diagnose kreeg. Niet veel later heeft Tiësto er een remix van gemaakt.

 

  • Wist je dat: de band Di-rect een nummer heeft uitgebracht dat ‘’Through The Looking Glasses’’ heet, het gaat over de omgekeerde wereld. Het gaat over de metafoor hoe we de afgelopen jaren hebben moeten leven en hoe we naar de wereld hebben gekeken. Vooral tijdens de corona pandemie. 

Dit was de 2e editie van Sweep weetjes. Volgende week is Sweep weer terug met een paar leuke weetjes! Weet jij nog een leuk weetje? Dan mag je het toevoegen in reacties, wie weet zie je het wel verschijnen in de volgende editie! Toedelsss!


› Je moet ingelogd zijn om reacties te bekijken of te plaatsen. Klik hier om in te loggen.